top of page

Van heinde en verre naar Robbies


Het is dé interieurtrend van het moment; de industriële look. In alle woonbladen en in steeds meer moderne interieurs zie je deze stoere sfeer terugkomen. En je hoeft echt niet in een oude fabriek op Strijp S te wonen om deze industriële uitstraling in huis te krijgen. Wie hier in de Brabantse Kempen aan de rand van het platteland woont, moet voor de laatste interieurtrends gewoon even naar… Hoogeloon. Al bijna twintig jaar zit Robbies Meubelen aan de hoofdstraat in Hoogeloon. Eigenaar en naamgever Rob Bolte speurt stad en land af in zijn zoektocht naar eigentijdse meubelen en woonaccessoires. Van China en Vietnam tot Tsjechië, maar evengoed van oer-Hollandse makelij. Want dankzij de nauwe samenwerking met trendy Nederlandse leveranciers, loopt Robbie in het kleine Hoogeloon toch aardig voorop in trends. Eén van de nieuwste Nederlandse leveranciers is Habufa, gewoon uit Hapert. Hun creatieve team ontwikkelt meubels in eigen huis, volgens wereldwijde woontrends. Deze combineren ze in compleet ingerichte showkamers, waar je bij Robbies doorheen kan lopen. Je kunt je zo in één oogopslag voorstellen hoe de meubels bij elkaar passen in één ruimte. Laat je hierdoor inspireren en pas dit vervolgens jouw smaak en stijl. Dit woonconcept heeft de naam happy@home en je vindt het vanaf nu bij Robbies op de bovenverdieping.

Hoef je geen complete kamer opnieuw in te richten? Ook van kleine veranderingen knapt je interieur lekker op. Een nieuwe bank, een dressoir of een fraai industrieel accessoire? Voordat jij er naar op zoek kan gaan, heb je het in Hoogeloon al gevonden! En Rob? Misschien kom je hem onderweg wel tegen. Met weer een nieuwe vracht woontrends. Van heinde en verre!

#robbies #Meubelen #Hoogeloon #Meubels #Industrieel #wonen #trends

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page